1911 Herrljunga® Glögg alcoholvrij

Traditioneel 75 cl

Bosbes 50 cl

Zwarte Bes 50 cl

Appel & Kaneel 50 cl

Wat is Glögg? Bereiding & Serveertip:

”Glögg” is de Scandinavische naam voor Glühwein ook wel bekend als Bisschopswijn.

Glühwein (letterlijk: gloeiwijn) wordt voornamelijk gedurende de wintermaanden warm gedronken en is dus uitermate geschikt als winterborrel.

1911 Herrljunga® Glögg

Glühwein is letterlijk en figuurlijk een ”HOT” item de komende jaren. Momenteel zijn er veel surrogaat uitvoeringen op de markt van een zeer geringe kwaliteit. Tijd voor verandering vonden wij!

Het Zweedse merk 1911 Herrljunga® Glögg is Scandinavisch specialist en koploper als het gaat om de beste alcoholvrije glühwein. 1911 Herrljunga® Glögg (spreek uit als ”hair-junga kluk”) is vernoemd naar de plaats waar het allemaal begon. Herrljunga is de hoofdplaats van de gemeente Herrljunga in de Zweedse provincie Västra Götaland. Het gebied ligt in Zuid-West Zweden op een kleine 80 km afstand van Gothenburg.

De populariteit en de vraag naar een goede glühwein is snel groeiende. De consument wordt zich namelijk steeds meer bewust van een meer gezonde levensstijl waarbij een alcoholarme of bij voorkeur alcoholvrije drank steeds vaker de voorkeur geniet. Dan is de keuze voor een alcoholvrije 1911 Herrljunga® Glögg natuurlijk snel gemaakt.

Naast de traditionele glühwein, onze “Herrljunga® Vinglögg” met een alcohol percentage van 10% presenteren wij met veel trots onze 1911 Herrljunga® Glögg alcoholvrije lijn met maar liefst 4 verschillende smaakvarianten. De bestsellers uit Zweden! Wat is er nu leuker om gedurende de koude wintermaanden samen met hele gezin van een heerlijke alcoholvrije glühwein en bijbehorende lekkernijen te genieten?

Verwarm de 1911 Herrljunga® Glögg in een pan op laag vuur. Let op! : de wijn mag absoluut niet koken en wordt meestal warm gehouden rond een temperatuur van 70 graden Celsius. Schenk de Glögg bij voorkeur in een speciaal 1911 Herrljunga® Glögg glas of anders in een beker. Lekker bij zoete lekkernijen zoals chocolade-, gember- of kaneelkoekjes, maar natuurlijk ook bij hartige worstsoorten en pikante of blauwe kaas.………. Skål! (proost in Zweeds)